Selasa, 17 September 2013

LISTENING TEST 12: UN SMK 2008 (Vocational School Exam)

This an online test of listening comprehension. Feel free to take and play it, and see your score and achievement.
Please wait, it may take several minutes for loading the quiz.
You can download this quiz, CLICK HERE

3 komentar:

  1. keren banget pak...lanjut terus yo...bravo!

    BalasHapus
    Balasan
    1. Matur nuwun panyengkuyungipun mas guru.

      Hapus
  2. Matur nuwun panyengkuyungipun mas guru.
    Mugi quiz-quiz menika saget mumpangat kagem para siswa kita lan sok sinteno kemawon ingkang remen sinau basa enggres..
    :D

    BalasHapus